STRETCH STROPOVI

Stretch stropovi su brzo i jednostavno rješenje za vizualno osvježavanje vašeg prostora. Princip je vrlo  jednostavan : PVC folija se zagrijava i postavlja u aluminijske profile koji su pričvršćeni samo po okviru prostorije. Hlađenjem se materijal  steže i stvara besprijekorno ravnu i glatku površinu.

stretch stropovi

STRETCH STROPOVI – PREDNOSTI

Stretch strop je potpuno zaseban strop koji se može postaviti na bilo koju površinu i na visinu koju vi želite. Radovi na stropovima su vrlo naporni i skupi a za neke probleme skoro da i nema rješenja – vlaga, pukotine na gipsanim pločama, neravnine samo su neki od problema s kojima se suočavamo. Ova vrsta stropova riješiti će sve probleme koje imate uz vizualno osvježavanje prostorije i moderan izgled.

BRZA I ČISTA MONTAŽA

Uštedjeli ste si rušenje starog stropa. Vaš novi stretch strop može se brzo i uredno postaviti izravno ispod vašeg postojećeg stropa. To znači da ujutro idete na posao, a navečer se vraćate u svoju obnovljenu sobu. Čak i velik i težak namještaj jednostavno može ostati u sobi tijekom obnove.

IDEALNO ZA KUPAONICU I KUHINJU

Posebno su pogodni u prostorijama poput kuhinje ili kupaonice. Otporni na vlagu ili isparenja pri kuhanju nećete imati problema sa mrljama i plijesni. To znači nula održavanja a maksimalno uživanje u ljepoti vašeg stropa.

NJEGA  STROPOVA

Stretch stropovi su vodootporni i antistatični što znači da nemate nikakve brige oko njih. Bilo kakve nečistoće od prskanja, masnoća, dima cigareta itd. mogu se bez problema očistiti tako da vaš strop opet izgleda kao novi bez ponovnog bojanja.

GALERIJA  ➡ 

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA ➡ 

KONTAKTIRAJTE NAS ➡ 

Velika raznolikost boja daje vam mogućnost da svoj prostor uredite točno onako kako ste zamislili jer ograničenja nema. Kombinirajte boje sa zidovima, podovima, namještajem bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru.

Defix stretch stropovi zadovoljavaju sve europske standarde, proizvedeni su u Europi i imaju 10 godina garancije. Naši stropovi montiraju se brzo i čisto a odlikuje ih dugi vijek trajanja.

STRETCH STROPOVI DOSTUPNI SU U RAZLIČITIM OBLICIMA

  • MATT
  • SATIN
  • VISOKI SJAJ
  • SVJETLEĆI STROP
  • SVJETLEĆI ZID
  • DIGITALNO PRINTANI STROP ILI ZID

Defix stretch stropovi  omogućuju instalaciju klima uređaja i ostalih ventilacijskih sustava kao i sve oblike rasvjete

                                           POSTOJI TOLIKO PUNO IDEJA ZA DIZAJN VAŠEG INTERIJERA