Spušteni stropovi cijena?

Spušteni stropovi cijena? Cijena svakog stropa je individualna. Ovisi o veličini prostorije, broju kutova, dizajnu prostorije ,količini rasvjete te je nešto veća nego kod tradicionalnih spuštenih stropova  gipsanih ploča, lamperije itd. ali svakako isplativija na duže vrijeme. Ako želite imati idealno ravan i sjajan strop sa efektom ogledala, brzo i čisto postavljen, teško je naći adekvatnu alternativu ovom proizvodu. Cijena 39.90 Eur /m2

Gdje se mogu montirati stretch spušteni stropovi?

Spušteni stropovi mogu biti montirani u svim prostorijama u bilo kojem obliku, bilo da je ured, bazen, sportska dvorana, kuće, stanovi, restorani, saloni ,saune itd. Također nagib stropa ili bilo kakve neravnine ,rasvjetna tijela ili ventilacijski sustavi ne predstavljaju problem.

Kako se montiraju stretch spušteni stropovi?

Svaki strop se pravi zasebno po dimenzijama prostorije u koju će biti postavljen. Na rubovima stropa nalazi se nosač koji je zavaren za stropnu foliju. U okvir prostorije postavlja se aluminijski profil koji se spušta po potrebi a najmanje 3 cm. Nikakvi nosači po cijeloj površini stropa nisu potrebni. Kod projektiranja folija se reducira 7-10%  te ako prostorija ima 60 m² folija će biti oko 50 m² .Prostorija se zagrijava na 50-60 ° C  te se strop pomoću posebnog alata ubacuje u alu profil.

Kakva je podloga potrebna za postavljanje stropa?

Za postavljanje stretch spuštenog stropa nije potrebno pripremati podlogu. Postavlja se preko postojećeg stropa.  Stari stropovi koji imaju pukotine od rigipsa , neravni stropovi , drveni stropovi odmah postaju moderni i atraktivni.

Koliko se može spustiti stretch spušteni strop?

Spušteni strop od stretch  materijala može se spustiti na bilo koju visinu po zahtjevu tako da stari stanovi ili uredi kojima je visina prostora predstavljala veći trošak kod grijanja ili hlađenja sada mogu imati značajne uštede jer ovakva vrsta stropa ima toplinski izolacijska svojstva.

Koliko je komplicirano postaviti spušteni strop?

Strop se postavlja brzo i čisto. Nema brušenja, gletanja, prljavštine, čišćenja. Stropovi dolaze u bojama koje vi izaberete te stoga ne morate nikada više bojati strop Namještaj se ne mora uklanjati što štedi dosta vremena.

Što ako želim novu boju na stropu?

Posebna prednost je što se ovi stropovi ne moraju bojati. Tokom vremena ne mijenjaju boju te su nakon 10 i više godina isti kao i prvi dan. Ali ako želite promjeniti boju stropa, postojeći se mora ukloniti te postaviti novi u novoj boji. Konstrukcija se ne mijenja pa je brzina postavljanja a tako i cijena puno niža.

Koje tehničke karakteristike ima ova vrsta stropa?

Antistatički su i zbog toga odbijaju prašinu što je važno kod osoba sa alergijama. Vodootporni – nema opasnosti za plijesni ,gljivice te pogodni za postavljanje u podrumima, ostavama, kupatilima. Otporni na toplinu – postavljanje u saunama. Težina stropa je izuzetno mala,  250 g/m² tako da je izuzetno pogodna za statiku objekta. Izuzetno velika nosivost 170 kg/m² .  Toplinski izolator za uštedu energije . Za ostale informacije pošaljite upit.

Mijenja li se boja kroz duži vremenski period?

Ne, boja se ne mijenja tokom vremena te je ista kao i prvi dan. Dovoljno je strop jednom u godini dana obrisati  običnim sredstvom za pranje stakla i krpom od mikrovlakana.

Može li stretch strop sadržavati sliku ili motiv?

Stretch materijal namijenjen za tu svrhu može se printati tako da možete imati strop ili zid sa motivom. Slika može biti vaša, napravljena u visokoj rezoluciji a možete pogledati i gotove fotografije na  www.shutterstock.com  .  Može se postaviti i pozadinsko LED osvjetljenje što prostoru daje poseban ugođaj.

Što je bolje – rasvjeta na niskom ili visokom naponu?

Rasvjeta koja se ugrađuje je većinom ugradbena kao za rigips ploče tzv. downlight svijetla. Mogu biti na 12V ili 220V .  Za svjetiljke niskog napona potreban vam je transformator koji je instaliran ispod stropa.U slučaju kvara strop se mora skidati radi  zamjene transformatora  te ponovno postavljati što je trošak za klijenta. U varijanti sa visokim naponom 220V  nema transformatora a žarulje možete zamijeniti sami.

Može li se na strop vratiti rasvjeta koja je bila prije ugradnje novog stropa

Sva vaša rasvjeta koja je bila prije postavljanja stropa – lusteri , viseća rasvjeta, halogena rasvjeta ventilatori ,klime mogu se vratiti na isto mjesto gdje su bili ili premjestiti  na mjesto koje želite.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas