Dom i dizajn

Lijep dom i dizajn prostora može poboljšati kvalitetu našeg života i učiniti ih jedinstvenima. Od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice ili bilo kojeg drugog prostora napravite moderan interijer i osjećajte se ugodno. Kod uređenja vašeg doma velika su ulaganja u podove i zidove ali što je sa stropovima? Očekujemo da traju godinama ali nakon izvjesnog vremena pojavljuju se nepravilnosti. Mrlje u kuhinji, vlaga u kupaonici, pukotine na gipsanim pločama ili vam je jednostavno dosadio vaš stari strop.

Dom i dizajn

dom i dizajn

Lijep dom i dizajn prostora može poboljšati kvalitetu našeg života i učiniti ih jedinstvenima. Od dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice ili bilo kojeg drugog prostora napravite moderan interijer i osjećajte se ugodno.


Kod uređenja vašeg doma velika su ulaganja u podove i zidove ali što je sa stropovima? Očekujemo da traju godinama ali nakon izvjesnog vremena pojavljuju se nepravilnosti. Mrlje u kuhinji, vlaga u kupaonici, pukotine na gipsanim pločama ili vam je jednostavno dosadio vaš stari strop.


Defix stropovi – idealno rješenje za sve vaše probleme

To je potpuno zaseban strop napravljen od visokokvalitetne PVC folije. Zagrijavanjem se rasteže od zida do zida i postavlja u profil. Uštedjeli ste si rušenje starog stropa. Vaš novi strop može se brzo i uredno postaviti izravno ispod vašeg postojećeg stropa. To znači da ujutro idete na posao a navečer se vraćate u svoj obnovljeni dom. Kompletan  namještaj može ostati u sobi tijekom obnove.


UREĐENJE KUPAONICE

dom i dizajn kupaonice

Kupaonice su specifične prostorije zbog stalnog nakupljanja vlage. Vlaga i plijesan problem je koji se redovito  javlja na stropu kupaonice i teško ih se riješiti. Budući da je otporan na vlagu, takvih problema više nećete imati. Uz veliki izbor boja i rasvjete stvorite idealnu atmosferu.  Ako tražite onaj dobar osjećaj trajnog materijala savršenog izgleda došli ste na pravo mjesto. Pomoću Defix stropova kupaonice možete dizajnirati po želji.


UREĐENJE KUHINJE

dom i dizajn kuhinje

Kuhinja je srce svakog doma. Osim što se pripremaju jela treba da bude ugodna i lijepa za boravak. Visoka vlažnost zbog isparavanja, nagle promjene temperature kod otvaranja pećnice ili jednostavno vaša napa ne radi dobro dovest će do pojave masnih naslaga, mrlja i plijesni. Narušavaju izgled vaše kuhinje a obnova je često skupa i neučinkovita. Defix rastezljivi stropovi daju vašoj kuhinji jedinstven izgled i rješenje svih problema. Jednom postavljeni trajati će godinama, izgledati kao prvog dana i to bez održavanja. Savršeno ravni i glatki svakom prostoru daju moderan izgled i eleganciju.


UREĐENJE DNEVNOG BORAVKA

uređenje dnevnog boravka


Radujte se vašem prekrasnom stropu dnevnog boravka koji vaš životni prostor čini savršenim. Defix vam nudi moderan izgled koji dugoročno ostaje lijep. Dom i dizajn dnevnog boravka može se poboljšati ugradnjom led rasvjete koja daje poseban ugođaj. Bez skidanja starog stropa i pomicanja teških predmeta uštedjeti ćete vrijeme i novac. 

NOVO – LED STROPOVI  ➡